Moș Crăciun Galantom

 

Ana Maria Avram Centrele ROUA

28.3% Complete
283 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,  

Vă invit să facem o faptă bună și să strângem împreună donații pentru mămicile aflate în grija Centrelor Roua. Mi-am propus să mă alătur acestei campanii deoarece este o cauză foarte dragă sufletului meu.

Fondurile obținute vor fi folosite la achiziționarea de lapte praf, scutece și produse de igienă pentru bebelușii beneficiarelor Centrelor.

Crăciunul este și mai frumos atunci când oamenii lucrează împreună și fac lumea mai bună. Sărbătoarea Nașterii Pruncului Sfânt este un prilej de a oferi dragoste și sprijin celor care au nevoie.

Ajutorul tău contează1f642.png   Vă îmbrăţişez cu drag și vă doresc tuturor să vă bucurați din plin de această perioadă specială din an!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Centrele ROUA

Prin centrele ROUA ne dorim:

Să sprijinim cât mai multe femei însărcinate să depășească momentele dificile din viața lor.

Să ajutăm cât mai mulți copii să se nască, să crească, să aibă parte de dragoste, sprijin și educație.

Să ajutăm cât mai mulți oameni să înțeleagă prin ce trec femeile însărcinate și mame aflate în situații de criză și să-și deschidă inimile pentru a le sprijini.

Să reconstruim responsabilitatea și implicarea oamenilor și comunităților prin dezvoltarea centrelor și a programelor de sprijin pentru femeile însărcinate.

Fiecare bebeluș are nevoie de 2500 de lei pe trimestru, pentru ca mama lui să poată avea grijă de el dar și de sănătatea ei. Ajută-ne să îi salvăm!

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

4 Donații

Cristina Dumitrescu

100 RON
22 Dec 2023

Anonymous

53 RON
14 Dec 2023

Cristina

100 RON
Craciun fericit!
14 Dec 2023

Anonymous

30 RON
30 Nov 2023
Ana Maria Avram : Centrele ROUA
Moș Crăciun Galantom